Kaheksa aastat Pärnu kossutüdrukuid treeninud juhendaja: Nüüd hakkavad viljad järjest tulema

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treener Katrin Kallit (esiplaanil) on hoolealustega rahul.
Treener Katrin Kallit (esiplaanil) on hoolealustega rahul. Foto: Urmas Luik

Pärnu korvpallile tuleb tublisti järelkasvu. Seda tõestas Tallinnas Audentese spordikeskuses toimunud 15. Balti mere maade karikaturniir korvpallis, kui Eesti, Läti, Soome ja Rootsi noorte osavõtul kuulus eri vanuseklassis Maarjamaa koondisse kokku viis suvepealinna neiut.

U16 tütarlaste esinduses mängisid Pärnu spordikooli neiud Elena Sutt, Katariina Rõngelep ja Hiie Vent, U18 tiimis Helerin Kass ja Valeria Prede.

Pärnu spordikooli korvpallitüdrukute treener Katrin Kallit, kes koos Riinu Veberiga suvepealinnas tüdrukute kossu veab, vaatas isegi, kuidas nende viis õpilast Balti mere maade karikaturniiril palliplatsil müttasid. Piigadele jätkus Kallitil vaid kiidusõnu.

“Nad on kõik ennegi koondistes olnud, väga tublid tüdrukud. Kõige rohkem üllatusin, et Katariina Rõngelep õigustas end täiega. Arvasin, et ta on pingipoiss,” rõõmustas Kallit. “Kõige suurem roll oli ikka Elena Sutil, kes on väga andekas.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles