Pärnumaa vutiklubid said kuumal kevadpäeval võidu, kaotuse ja sauna

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Marko Saarm / Sakala

Tänasel ilusal päikesepaistelisel päeval olid Pärnumaa vutivõistkondadest võistlustules nii Pärnu jalgpalliklubi (PJK) mees- kui naiskond ja Vändra Vaprus. 

Naiste Balti liigas pidi PJK tunnistama kodustaadionil mulluse hõbedatiimi Gintra-Universitetase 8:0 paremust. Leedu tiim küttis pärnulannadele juba avapoolajal korraliku sauna, lüües viis väravat. Pärnul on tabelis kaks kaotust: avavoorus alistuti FC Florale 0:3.

Esiliiga B-tasandil mängiv PJK meeskond läks Pärnu kunstmurustaadionil vastamisi Võru Heliosega. Juba neljandal minutil tuli pikk paus: Risto Pärnati vigastuse tõttu seiskus mäng koguni 11 minutiks. Matši ainus värav löödi 90. minutil, kui võrukate Lauri Pilv realiseeris penalti.

Vändra mängis võõral väljakul Keila JKga ja võitis 4:2. Jala said valgeks Mihkel Jürgenstein, Kaarel Saaremets, Aare Avila ja üks tabamus kirjutati Keila omaväravaks. 

Liigatabel.
Liigatabel. Foto: jalgpall.ee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles