Endla teatri loomejuhi kohusetäitjaks sai Triinu Ojalo

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endla Teatri loomejuhi kohuseid hakkas uue aasta algusest täitma teatri dramaturg Triinu Ojalo.
Endla Teatri loomejuhi kohuseid hakkas uue aasta algusest täitma teatri dramaturg Triinu Ojalo. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

31. detsembril lahkus ametist Pärnu Endla teatri pealavastaja Tiit Palu, kelle asemel täidab alates 1. jaanuarist loomejuhi kohuseid teatri dramaturg Triinu Ojalo.

Endla teatri direktor Ain Roost ütles, et teatris on seoses sihtasutuse moodustamisega üleminekuperiood, mistõttu kiirustades uut pealavastajat otsima ei hakatud, vahendas ERRi uudisteportaal.

"Kui sihtasutuse moodustamise protsess kevadeks lõpule jõuab, selguvad edasised plaanid järgmiseks hooajaks," lisas ta.

Triinu Ojalo on sündinud Tallinnas 31. detsembril 1979. Ta on õppinud Tallinna ühisgümnaasiumis kirjandus- ja teatriklassis ja lõpetanud Tartu ülikooli eesti kirjanduse ja teatriteaduse eriala.

Endla teatri dramaturgina töötab Ojalo 2007. aastast. Ta on löönud kaasa mitmes kultuuriprojektis: toimetanud noorte kirjandusajakirja Värske Rõhk, vedanud ja toimetanud Klassikaraadio kirjandussaadet "Tekstiluup", korraldanud üritusi Eesti Kirjanduse Seltsi juures, olnud koos Katrin Maimikuga sarjas "Eesti lood" valminud dokumentaalfilmi "Vanad kalad" stsenarist ja režissöör.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles