Kettagolfarid Tattar ja Lätt tõusid Soomes pjedestaalile

Märt Pilme
, reporter
Copy
Silver Lätt ja Kristin Tattar pidid Soomes võistlema vihmasajuski.
Silver Lätt ja Kristin Tattar pidid Soomes võistlema vihmasajuski. Foto: David Sarmas

Nädalavahetusel toimus Soomes Turus selle hooaja esimene suurem mõõduvõtt (A-tier), kus lõid kaasa meie tipudki. Prodigy Disc Pro Touril tõusid poodiumile nii Pärnumaa parim naissportlane Kristin Tattar kui Silver Lätt.

Tattar läbis kolm ringi 190 viskega, mis andis tulemuseks viske üle par’i. Alles lõpuringil möödus temast 2016. aasta Euroopa meister soomlane Eveliina Salonen, kes tegi viske vähem ja saavutas seitsme naise hulgas esikoha.

Maailma eliiti kuuluv Tattar kirjutas enda sotsiaalmeedia kontol, et see oli tema esimene suurem võistlus üle üheksa kuu.

“Jõudsime Silveriga Turusse päev varem ja saime vaid ühe harjutusringi mängida. Tundsin, et oleksin vajanud rohkem aega, tegemaks rajaga tutvust, kuna tegin osal radadel suuri vigu ja polnud kindel, kuidas neid parandada,” kirjutas USA meistrivõistluste võitja. “Kokkuvõttes suutsin siiski esimesel kahel ringi hästi mängida, aga finaalring oli nigel. Tundsin ennast väsinuna ega suutnud keskenduda. Tegin vigu, mis läksid palju maksma ja kaotasin Eveliinale ühe viskega.”

Lätt konkureeris koguni 88 mehega ja saavutas tulemusega 23 alla par’i kolmanda koha. Võidumees Seppo Paju ja teise koha omanik Severi Saviniemi tegid Lätist viske vähem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles