Pajusalu meeskond alistas Itaalia tippklubi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimo Pajusalu.
Raimo Pajusalu. Foto: CEV.

Raimo Pajusalu ja tema koduklubi Roeselare Knack teenisid hooaja magusaima võidu, alistades Meistrite liigas kodusaalis Itaalia meistrivõistlustel kolmandal kohal paikneva Macerata Lube 3:1 (21, 21, -19, 28), vahendas võrkpalliportaal volley.ee.

Esmakordselt sel hooajal Meistrite liigas Knacki põhikoosseisu kuulunud Pajusalu andis võitu olulise panuse. Kaheksa punkti toonud Eesti koondise temporündaja lõi tosinast tõstest maha seitse ja lisas ühe bloki. 20 servil tegi ta neli viga.



„Enne kohtumist oli mul üle keskmise mõnus närv sees,“ lausus Pajusalu. „Paar päeva enne mängu eeldasin, et olen põhikoosseisus, kuid viimane trenn tõi vastupidise arvamuse. Riietusruumis ütles treener mulle, et alustan ja see tuli meeldiva üllatusena.“



Lubel ei teinud kaasa sidemängija Valerio Vermiglio, diagonaalründaja Igor Omrcen ja nurgaründaja Sebastian Swiderski.



Teises C-grupi kohtumises alistas Mallorca Portol Belgradis sealse Crvena Zvezda 3:0 (20, 22, 17). Kui Knack järgmisel kolmapäeval alagrupiturniiri viimases voorus võõrsil Portolile geimi ei loovuta, säilitab Belgia klubi C-grupi esikoha.



Praegu annab Knackile võrdsete punktide puhul Lube ees eelise üks vähemkaotatud geim.



„Meile on esikoht eriti oluline, sest loodetavasti aitab see kaheksandikfinaalis vältida tugevaid Itaalia ja Venemaa klubisid,“ märkis Pajusalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles