Andres Metsoja: Isamaa poliitika ongi ehk hägustunud

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Riigikogu ja Pärnu linna­volikogu liige Andres Metsoja leiab, et kui tahame olla maailmakaardil ja turismipiirkond, siis lennunduseta on seda ­saavutada keerukas.
Riigikogu ja Pärnu linna­volikogu liige Andres Metsoja leiab, et kui tahame olla maailmakaardil ja turismipiirkond, siis lennunduseta on seda ­saavutada keerukas. Foto: Lilli Tölp

Meie maakonnast valitud riigikogu liige ja Pärnu linnavolinik Andres Metsoja leiab, et suvel koduerakonnas Isamaa tekkinud ühendus Parempoolsed näitab rahulolematust nii partei kui valitsuse praeguse poliitikaga. Metsoja ei kipu selle ühendusega liituma, ehkki teda on kutsutud.

Kohalikest teemadest kõneldes leiab Metsoja, et Pärnu soov omavalitsuste liidust välja astuda on jabur mõte ja hoolimata turismisektori kriisist tuleb Pärnu lennuvälja arendada.

Tänavu juulis asutasid sadakond erakonna Isamaa liiget erakonnasisese liikmeühenduse Parempoolsed. Kuidas uude ühendusse suhtute?

Parempoolsed on vaid üks ühendus erakonna sees ja ehk on need inimesed rahulolematuse kontekstis andnud sellega oma sõnumi praegusele valitsuskoalitsioonile. Alati hakkavad probleemid seestpoolt ja ilmselt ei olda rahul selle poliitikaga, mida me praegu teeme.

Isamaa poliitika ongi ehk hägustunud ja selle põhjust nähakse selles, et oleme koalitsioonis. Koalitsioonivalitsuses ei saa kõike teha täpselt nii, nagu tahad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles