JÄRELVAADATAV Pärnu võrkpalliklubi alistas kodusaalis Leedu klubi kuivalt

Märt Pilme
, reporter
Copy
Pärnu võrkpalliklubi võitis kodusaalis Klaipeda Amber-Arlangat 3:0.
Pärnu võrkpalliklubi võitis kodusaalis Klaipeda Amber-Arlangat 3:0. Foto: Mailiis Ollino

Credit24 meistriliigas kohtusid Pärnu spordihallis kohalik võrkpalliklubi ja Leedu meeskond Klaipeda Amber-Arlangat. Pärnakad alistasid vastased kuivalt ehk 3:0.

Pärnul oli enne tänast võit ja kaks kaotust: kui avavoorus alistati vastasele geimigi kinkimata TalTech, siis teises kaotati 2:3 Tartu Bigbankile ja kolmandas 0:3 Saaremaale. Leedukad olid kaotanud kõik neli matši.

Pärnul oli täna algkooseisus kaks noort üllatusmeest: sidemängija kohal tegutses Richard Voogel ja liberona Karl Mattias Prangli. Muudel positsioonidel pallisid tavapärased mehed ehk Taavet Leppik, Atvars Ozolins, Kristaps Platacs, Harri Palmar ja Toms Švans.

Avageim möödus võrdsete heitlusena, ent Ozolinsi pallinguäss ja leedukate viga blokis tõid 25:23 võidu Avo Keele hoolealustele. Teist geimi alustasid pärnakad kahe Leppiku pallinguässaga ja võitsid veenvalt 25:19. Viimaseks jäänud geimis olid Pärnu võidunumbrid 26:24.

Suvepealinna tiimi resultatiivseim oli Leppik, kes kogus 12 silma. Platacs lisas 11 punkti.

Pärnul on liigatabelis seitse silma, mis annab kümne tiimi seas kolmanda koha. Tabelit juhib ühe mängu enam pidanud Saaremaa (15) ja teine on Jekabpilsi Luši (10). Pärnakate järgmine mäng tuleb laupäeval, kui karikavõistluste kordusmängus minnakse pealinnas vastamisi Tallinna Selveriga. Avamäng võideti 3:1.

Matš on järelvaadatav:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles