Sütevaka klassibändid müristasid võidu

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parim bänd secunda humanitaar.
Parim bänd secunda humanitaar. Foto: Erakogu

Pühapäeval toimus Pärnu Endla Küünis neljas Sütevaka klassibändide konkurss SOKK, kus astus lavale ühtekokku 11 bändi.

Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi klassibändide konkursi võitis secunda humanitaari bänd, mis oli koosseisult üks suuremaid. Kokku võttis bändi tegemisest osa pea paarkümmend õpilast.

Teise koha pälvis prima humanitaari bänd Odav Jaapani Hotell, kus astusid üles Karel Tohv, Henri Ratnik, Hans Jaagup Luuk, Harri Oltre ja Emil Erastus. 

Kolmanda kohaga väljus võistlustulest prima sotsiaali bänd, kus muusikat tegid Daniel Tapp, Kertti Merimaa, Siiri Lohu, Nele Erastus, Liis Põder ja Karl-Villem Võsa.

Võistluse parimaks solistiks valiti Gertrud Luhaoja 9. klassist. Publiku lemmikuks kuulutati tertia humanitaari bänd koosseisus Jan Ristimets, Karl Kallas, Kaspar Tiri ja Karl Vaba.

Jagati hulgaliselt eriauhindugi.

Eelnevatel aastatel on SOKKi võitnud bändid Antsu Lokid, Odav Jaapani Hotell ja Mjäu. Parimateks solistideks on kahel korral valitud Hendrik Talviku ja ühel aastal Nele Erastus.

SOKK on nüüdseks juba Sütevaka vilistlaste Cathy Sommeri, Lee Tauli ja Helena Keskküla initsiatiivil ellu kutsutud klassibändide omavaheline mõõduvõtmine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles