Grillfesti korraldajad lasid käiku varuplaani

Karl Hütt
, reporter
Copy
Kahe päeva jooksul külastab Grillfesti tavaliselt umbes 50 000 inimest.
Kahe päeva jooksul külastab Grillfesti tavaliselt umbes 50 000 inimest. Foto: Urmas Luik

Kui tavapäraselt toimub Grillfest Pärnu Vallikääru aasal juuni teisel nädalavahetusel, siis tänavu lükati see piirangute tõttu augusti algusesse.

Kuna praegu on avalikele üritustele lubatud kuni 250 külastajat, ei piisa Grillfesti korraldaja Auris Rätsepa hinnangul toidufestivali toimumiseks sellest publiku arvust, ent kui platsile oleks juba lubatud 1250 inimest, saaks üritus toimuda. “Oleme augusti suhtes optimistlikud, samas realistlikud. Kogenud korraldajatena oleme valmis ka siis tegutsema kehtivate piirangute piires ja teeme head koostööd teiste samal ajal Pärnus toimuvate üritustega,” ütles Rätsep.

Kogenud korraldajatena oleme valmis ka siis tegutsema kehtivate piirangute piires ja teeme head koostööd teiste samal ajal Pärnus toimuvate üritustega.

Auris Rätsep, Grillfesti korraldaja

Pärnu linnapea Romek Kosenkraniuse sõnul on oluline, et siinsed tähtsündmused rõõmustaksid suvepealinna elanikke, külalisi ja ettevõtjaid ning oodatud suvesündmustest saaksid osa kõik soovijad. Kui mõni üritus tuleb piirangute leevenemise ootuses veidi edasi lükata, on see linnapea hinnangul igati mõistlik samm.

Kosenkranius tunneb enda ütlust mööda heameelt, et Grillfest sel aastal ikkagi toimub, mitte ei lükku aasta võrra edasi. “Ma väga loodan, et augustiks on kõik soovijad oma vaktsiini kätte saanud, nakkusrisk on madal ja me saame kõik osa suvepealinna suurepärastest kultuuri-, spordi-, meelelahutus- ja toidukultuurisündmustest,” lausus Kosenkranius. Ta lisas, et pärast keerulist sügistalve ja kevadet kulub meile kõigile ära üks mõnus suvine puhkus. “Kus siis saabuval suvel veel puhata kui mitte kuurortlinn Pärnus?”

Tänavu 20 aasta juubelit tähistav festival toimub praeguste plaanide kohaselt 6.–7. augustini Vallikääru aasal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles