Galerii Kaie Segeri kauaaegne unistus läks tema juubelil täide

Copy

“Kruti ennast vasaku jalaga muru sisse, mis on vahepeal heinaks muutunud, ja siis paremaga veerand cross-step paremale,” õpetas line- ehk rivitantsu entusiast Kaie Seger keeruliselt kõlavaid samme oma kodutalu heinamaale püsti pandud lava ette mitmesse viirgu joondunud tantsufännidele. “Vaat milline Browni liikumine! Keeruline, jah?”

Mõne aeglasema ja mõne tempokama läbiharjutamise järel oli ettenäidatud samm üle poolesajal peolisel aga jala sees ja selle sai muusika järgi koos läbi tantsida.

Täna 50 aasta juubelit tähistava Segeri silmad säravad ja ta ise ütleb, et tema vorm huvilisi tantsima õpetada on praegu maailma parim.

“Ainus asi, et vanus on juba sealmaal, et jalad ei taha enam nii hästi vastu pidada kui varem. Sõbad naljatamisi ütlevad, et see on tasu selle eest, et ma olen nii kaua seda asja vedanud,” seletas Seger.

Juba teist aastat käivad Eesti rivitantsu huvilised suviti korra koos Audru osavallas Kabriste külas Segeri kodutalu heinamaal, kus toimub Kabriste kantri ehk sõprade pidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles