Vambola Paavo: Aeg hakata inimestel vahet tegema

Vambola Paavo
, ajakirjanik
Copy
Vabakutselise ajakirjaniku Vambola Paavo arvates on praegune valitsus koroonaviirusega võitlemises läbi kukkunud ja peaksime teistest riikidest eeskuju võtma.
Vabakutselise ajakirjaniku Vambola Paavo arvates on praegune valitsus koroonaviirusega võitlemises läbi kukkunud ja peaksime teistest riikidest eeskuju võtma. Foto: Sille Annuk

Nii valitsusel kui ka teadusnõukojal olid juuni keskel klapid silmade ees, kui nad hoogsalt kaotasid kõik piirangud. Ööklubid tehti lahti, suurtele väliüritustele ei pandud piirarve, Rally Estoniale lubati müüa 15 000 piletit. Suvepäevad ja rannapeod said hoo sisse. Nüüd peaksid teadusnõukoja liikmed Krista ­Fisher, Irja Lutsar ja Andres Merits, kes olnud koroona eestkõnelejad, silmad seljataha häbenema.

Nende heakskiidul ju valitsus rohelise tule andiski. Müstilisest R-ist rääkida on nüüd nonsenss. Haridusminister kuulutas pidulikult enne kooliaasta lõppu suurejoonelistest lastelaagrite korraldamisest. Lapsed olid paraku vaktsineerimata. Teadusnõukoja juht proua Lutsar möönis hoopis, mis nendest õpilastest ikka vaktsineerida, kui me ei tea, kuidas vaktsiinid nende peal toimivad. Las see Saksamaa vaktsineerib oma ­lapsi, meie ootame parem sügiseni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles