Superpiletimäng! Pidutse viis päeva Sugaris!

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubi Sugar.
Ööklubi Sugar. Foto: Allar Tiisler

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Koostöös Pärnu klubiga Sugar korraldab Pärnu Postimees piletimängude ajaloo võimsaima loosi, milles võidavad kolm inimest pääsmed kahele klubi Sugar viiele peole.

Teatavasti on Sugar Pärnus toimuva jääfestivali ametlik klubi ja kui õues hakkab külm, saadab Pärnu Postimees õnnelikud võitjad Sugarisse sooja.

Selle piletimängu võitjad pääsevad tasuta jääfestivali avapeole järgmisel reedel, 17. veebruaril. Samuti päev hiljem toimuvale peole. Nad on oodatud Sugarisse kõigil päevadel 23.-25. veebruarinigi. Esimesel päeval esineb seal täiskoosseisus The Sun koos Tanel Padariga, viimasel tõmmatakse kokku jääfestival.

Kui tahad olla õnnelik, kes sellest kõigest osa saab, vasta lihtsalt õigesti alljärgnevale küsimusele.

Selle nädala küsimus: “Mitmendat korda toimub Pärnus jääfestival?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 15. veebruari keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise nädala küsimuse “Kas The Tuberkuloited tähistas eelmisel aastal oma 20. või 30. aastapäeva?” õige vastus on 20.

Järgmisel reedel, 17. veebruaril lähevad koos kaaslasega Pärnu pubisse Kentuki Lõvi, kus astub lavale The Tuberkuloited, Malle Mäesalu, Kersti Habakukk ja Liina Lelebina.
Võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles