Porsche Ring alustas hooaega

Copy
Foto: Marko Lõhmus

Kas teadsid, et Pärnus asub ilmselt Põhjamaade parim ringrada?

Just nimelt! Suvepealinna Pärnu linnapiiril, GPSi koordinaatidel 58°24’22“N, 24°27’8“E, asub Porsche Ring – Eesti ainus ringrada, mida kliendid kutsuvad hellitavalt ilmselt parimaks ringrajaks Põhjamaades. Tegu on Baltimaade ainsa ringrajaga, mis vastab Rahvusvahelise Autoliidu FIA litsentsi nõuetele.

Porsche Ring võõrustab enamikku Eesti, Läti ja Leedu meistrivõistluste etappe autode ja mootorrataste ringrajasõidus. Samuti toimuvad ringrajal mitmed populaarsed rajapäevad ja autode klubiüritused. Väga suur osa, ligikaudu pool meie külalistest saabub Lätist, Leedust, Soomest ja Rootsist.

Ringrajale saad sõitma tulla ka sina

Selleks, et ringrajal turvalises keskkonnas oma auto või mootorratta juhtimisvõtteid harjutada, ei pea olema kogenud võidusõitja ega omama ringrajasõiduks ettevalmistatud uhket võidusõiduautot – seda saab teha iga juhiluba omav inimene ka oma igapäevasõidukiga.

Nendel päevadel, mil rajal võistlusi või muid üritusi ei toimu, ootab Porsche Ring kõiki inimesi sõitma oma auto või mootorrattaga või siis hoopis proovima ringraja rajaautosid ja sõiduelamusi.

Sõiduelamusi on teenuste valikus palju ja kui ise rooli istuda ei taha, on võimalik proovida näiteks rajatakso teenust, kus klient saab nautida adrenaliini pakkuvat sõiduelamust kõrvalistmel istudes.

Sõiduelamus Porsche 911 roolis

Loomulikult pakub Porsche Ring võimalust olla Porsche 911 roolis ja ka sel hooajal lisandub teenuste valikusse uusi põnevaid sõiduelamusi.

Samuti saab rajale minna Toyota GT86 rajaautodega, mida on meil lausa viis ning millega pakutakse erinevaid elamussõitude pakette ka suurematele seltskondadele.

Hinnakirjaga saab tutvuda ja elamussõite broneerida Porsche Ringi veebilehel www.porschering.ee

Kardirada

Porsche Ring areneb pidevalt. Sel hooajal valmib Porsche Ringi kardirada, mis on ehitatud suure ringraja sisse ning on sobilik ka rahvusvaheliste kardivõistluste korraldamiseks.

Kardirajal hakkab iga päev vurama külastajate rõõmuks kaksteist uut Sodi hobikarti. Kui kõik läheb plaanipäraselt, valmib rada juuni alguses.

Teistmoodi firmaüritus või motivatsioonipäev

Porsche Ring võimaldab ettevõtetel korraldada seminare, firmaüritusi ja kliendisündmusi, kombineerides need meelelahutuslike ja adrenaliinirohkete sõidupakettidega. Näiteks saab proovida, kuidas võiks välja näha vormel 1 kvalifikatsioonisõit või tabada võimalikult täpselt instruktori antud ringiaega. Peale kodukontorites viibitud aega on see hea võimalus meeskonna kokku toomiseks ja motivatsiooni üleval hoidmiseks.

Hooaeg juba algas

Ringraja hooaeg algab tavaliselt aprillis ja kestab oktoobri lõpuni. Tänavu avatakse rada sõitmiseks juba 16. aprillil. Täpsemaid avamisaegu ja ürituste kalendrit vaata meie veebilehelt.

Copy
Tagasi üles