Vastne maailmameister Tattar noppis taas võidu

Märt Pilme
, reporter
Copy
Lõviosa Eesti medalisajust tuli mitteolümpiaaladelt, mille üks säravamaid esindajaid on kettagolfar Kristin Tattar.
Lõviosa Eesti medalisajust tuli mitteolümpiaaladelt, mille üks säravamaid esindajaid on kettagolfar Kristin Tattar. Foto: Disc Golf Pro Tour/Facebook

Kümme päeva tagasi USAs Emporias kettagolfi maailmameistriks kroonitud Kristin Tattar rändas 1500 kilomeetrit ida poole Pittsburghi ja võitis seal järjekordse turniiri.

Seekord oli tegu kettagolfi profituuri (Disc Golf Pro Tour) teise astme turniiri ehk silver series’iga. Sellegipoolest jagati Butler County Classicul maailma edetabelipunkte, mille tulemusena tõusis pärnakas teiseks, möödudes Catrina Allenist. Eespool on vaid Paige Pierce, kellel on mängitud viis turniiri rohkem. Kui suurepärases hoos eestlane jätkab samas vaimus, võib ta järgmisel nädalal tõusta liidriks.

Kristin Tattar.
Kristin Tattar. Foto: Disc Golf Pro Tour/Facebook

Tattar mängis kitsaste metsakoridoridega rajal kolm ringi 200 viskega, mis andis tulemuseks -16 ja jättis konkurendid kaugele.

Teise ja kolmanda koha pälvisid jänkid Jessica Weese (-8) ja Lisa Fajkus (-2). Teine eestlane Keiti Tätte (+8) jagas 21 võistleja hulgas seitsmendat-kaheksandat kohta. Meeste turniirist võttis osa 78 kettagolfarit: Silver Lätt oli 19. ja Albert Tamm 34.

Tattar on tänavu USAs mänginud 12 turniiri ja võitnud neist kuus, seejuures kolm viimast. Viimane triumf tõi talle 1500 dollarit. Enne Eestisse naasmist mängib pärnakas veel neljal turniiril, mis päädib oktoobri keskel profituuri finaaliga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles