Agnes Pulk ⟩ Pärnu vajab uut linnapead (4)

, Pärnu linnavolikogu liige (EKRE)
Copy
EKRE fraktsiooni nimel esitas linnapeale umbusaldusavalduse fraktsiooni esimees Agnes Pulk.
EKRE fraktsiooni nimel esitas linnapeale umbusaldusavalduse fraktsiooni esimees Agnes Pulk. Foto: Urmas Luik

Oleme kõik kuulnud väljendit “kala hakkab mädanema peast”, millega viidatakse sellele, et organisatsioonide, institutsioonide ja ühiskondade allakäik saab sageli alguse juhtide moraali allakäigust. Kahjuks tuleb praegu sama tõdeda Pärnu linna puhul. (Vaadake ka: Linnavolikogu saalis löödi lauale neli umbusaldusavaldust ja Linnajuhtide umbusaldushääletus marineerib endiselt)

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) fraktsiooniga oleme olnud volikogust teise hämmastuses sellest, kui räpakad ja erahuvidest kantud eelnõud linnavalitsusest volikogu saali jõuavad; milline segadus valitseb linnamajanduse osakonnas, kus tänini puudub osakonna põhimäärus. Linnavarakomisjoni tegevus ja linnavalitsuse oluliste ametipostide mehitamine on avalikkusele läbipaistmatu. Ametnikud keelduvad esitamast revisjonikomisjoni nõutud dokumente ja väldivad komisjoniga kohtumist.

Päevast päeva kuuleme linnakodanike kaebusi selle üle, kuidas linnaametnikud on ebasõbralikud, ülbed ja hoolimatud ja jätavad linnarahva küsimustele vastamata. Mitu inimest on pöördunud EKRE volinike poole, olles linnavalitsuse tegevuses sügavalt pettunud. Pärnakad kogevad, et kriitilistel hetkedel on nad jäänud linna abita, mainides tihti ka Romek Kosenkraniuse nime.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles