Galeriid ⟩ Linnavolikogu saalis löödi lauale neli umbusaldusavaldust

Copy

Pärnu linnavolikogu tänasel istungil tuli umbusaldusavaldusi kui Vändrast saelaudu. Volikogu liikmed käisid välja neli avaldust, kaks neist linnapea Romek Kosenkraniusele opositsioonierakondadelt, üks äsja koalitsioonilepingu allakirjastanud uuelt võimuliidult volikogu esimehele Andrei Korobeinikule, samuti soovitakse kohalt taandada volikogu piirkondliku arengu komisjoni esimees Hillar Talvik.

Umbusaldusavalduste ettelugemiseks kulus ligemale tund ja selle juures tekitasid furoori volikogu istungi veebiülekande tehnilised viperused: kui linna ametlikul kodulehel toimis ülekanne kenasti, siis Youtube’i ja Facebooki edastuses kadusid nii heli kui pilt momendil, kui EKRE fraktsiooni esimees Agnes Pulk kõnepulti astus.

Võimuliidust äsja opositsiooni puksitud Keskerakonna esindajana andis linnapea umbusaldamiseks avalduse üle ka Korobeinik.

Isamaa fraktsiooni esimees Sim Suursild esitas uue võimuliidu nimel umbusaldusavalduse keskerakondlasest esimehele Andrei Korobeinikule ja volikogu piirkondliku komisjoni esimehele Hillar Talvikule, kes kuulub samuti Keskerakonda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles