Hakkajad õpetajad veavad ettevõtluslaagrit

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sindi gümnaasium.
Sindi gümnaasium. Foto: Erakogu

21.–22. märtsil korraldavad Sindi gümnaasiumi ettevõtlikud õpetajad esimese põhikooli õpilaste ettevõtluslaagri “Naabriga koos”, millest võtavad osa Pärnu linna ja maakonna koolide esindused.

Sindi gümnaasiumi õpetajad koostöös Pärnumaa majandusõpetajate ainesektsiooniga teevad kahepäevase ettevõtluslaagri, millest võtavad osa kuue Pärnu ja Pärnumaa kooli seitsmeliikmelised esindused.

Kahe päeva jooksul saavad õpilased praktilist koolitust meeskonnatööst, loovusest, reklaamist, tootedisainist ja avalikust esinemisest. Mõttetegevust ergutatakse loovmängude ja praktiliste töödega. Ühistöö tulemusena julgevad õpilased paremini algatada ideid ja neid ellu viia, kasutada omandatud teadmisi ja võtta riski.

21. märtsil toimub õppetöö Sindi gümnaasiumis, 22. märtsil Tartu ülikooli Pärnu kolledžis.

Sindi gümnaasiumi töögruppi kuuluvad põhikooli majandusõpetajad Eneli Arusaar ja Sigrid Jamnes ning kunsti- ja käsitööõpetaja Maia Agar. Koostööpartner on Swedbanki esindaja Rea Lepp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles