Otsustatud Pärnu võimuliit koputas tasulise parkimise ala laienemise seaduseks (1)

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Parkimine.
Parkimine. Foto: Urmas Luik

Ehkki Pärnu linnavolikogu Keskerakonna ja Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna fraktsioon tegid ettepaneku kirgi kütva Pärnu parkimiskorra muutmise eelnõu teine lugemine edasi lükata ja sama palve esitasid Pärnumaa valdade juhid, ei võtnud võimuliit ettepanekuid kuulda ja koputas suuri muutusi toova parkimiskava pärast volikogu saalis toimunud üle kolme ja poole tunni pikkust arutelu seaduseks.

Pärnu linnavolikogu otsustas laiendada Pärnu avalikku tasulise parkimise ala, tõsta parkimistasusid ja teha väiksemaid muudatusi senistes parkimissoodustustes, enamik uuest parkimiskorrast hakkab kehtima järgmise aasta 1. maist.

Määruse vastuvõtmise poolt hääletas 22 koalitsiooni liiget. Hääletusest taandas ennast Isamaa fraktsiooni liige Rain Jung, kes kritiseeris kavandatavat parkimisreformi ka läbirääkimiste voorus. 

Jung ütles, et ehkki ta uut parkimiskorda ei toeta, kehtib Isamaa fraktsioonis kokkulepe, et ei pea hääletama asjade poolt, mis rahvasaadiku südametunnistusega vastuollu lähevad, aga on õigus jääda erapooletuks. 

«Mingit tüli koalitsioonis sellest ei ole,» kinnitas Jung.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles