Sadama kossutiim andis 515 fänni ees tabelitipule kõva lahingu: Meie meeskonnas on ainest küll, et selliseid meeskondi võita

Märt Pilme
, reporter
Copy
Robert Valge (palliga) kõmmutas üleplatsimehena 26 punkti.
Robert Valge (palliga) kõmmutas üleplatsimehena 26 punkti. Foto: Eero Vabamägi

Sadama korvpallimeeskonna liider Robert Valge sopsas pärnakate esimesel rünnakul kahese ja teisel kaugviske. See andis Riia VEFi vastu suvepealinna spordihalli kogunenud 515 poolehoidjale lootust, et äkki suudavad sadamlased uuel aastal uue hooga “suurtelegi” vastu saada. 

Pärnakate hooaja esimese poole ehk 2023. aasta võis lugeda ebaõnnestunuks: eurosarjas jäädi alla Kosovo ja Islandi tiimile ja kvalifikatsioonist edasi ei pääsetud. Ehkki tiimi juht Johan Kärp lubas, et Eesti-Läti ühisliigas ollakse play off’i sats, jäädi aasta lõpuks sõelmängude eesmärgistki kaugele: kuus võitu ja kümme kaotust andis 16 tiimi konkurentsis 11. asetuse. 

Mullu ühtki “suurt” hammustada ei suudetud ja võidud teeniti lihtsurelike ehk Tallinna Kalevi, Rapla, Viimsi, Läti ülikooli, Keila ja TalTechi vastu. Vahepeal venis kaotusseeria seitsmemänguliseks ja oli selge, et Pärnu tiim vajas muutusi: ootused täitmata jätnud ja liidriks toodud Mario Kegler saadeti koju ja hakati uusi mehi otsima. 

Nüüd oli pärnakatel aega atra seada kolm nädalat, sest just nii kaua polnud neil ühtki mängu. Kui nädala jagu anti mängijatele puhkust, siis ülejäänud ajal rõhuti jõutreeningutele. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles