Raeküla kool kõnnib

, Raeküla kooli õppealajuhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raeküla kool kõndis südamenädalal oma linnaosa tänavail.
Raeküla kool kõndis südamenädalal oma linnaosa tänavail. Foto: Erakogu

Pärnumaa tervisenõukogu kutsus kõiki koole üles ühiselt liikuma ürituse „2012 meetrit südame heaks“ raames. Ka meie kooli õpilased ja õpetajad ühinesid selle kutsega ja eesmärk innustada kõiki rohkem liikuma tundus meile kõigile sobiv.

Eile kell 14.05 kogunesid kõik jalutuskäigust osavõtjad koolimaja ette ja nii algas meie meeldiv matk mööda Käo tänavat.

Mõnusalt vesteldes ja kevadet nautides jõudsime Sambla tänavale, seal küll rikkus veidi meie tuju kellegi tekitatud prügila, mis riivas kõikide ilumeelt ja tõstatas lastes põhjendatult küsimusi … Siiralt loodame, et kohalikud elanikud võtavad midagi ette!

Edasi liikudes, veendusime jälle, et Raeküla on kaunis koht elamiseks. Kooli tagasi jõudes küsis nii mõnigi laps: „Millal me jälle jalutama lähme?“ Ja miks ka mitte, jalutuskäiguks ei ole ju erilist kutset vaja, aga süda on tänulik!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles