Suurim volbripidu jääb tänavu ära

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Volbriöö nõiad. Pilt on illustratiivne.
Volbriöö nõiad. Pilt on illustratiivne. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Traditsiooniliselt on Port Arturi kaubanduskeskus tähistanud 30. aprillil oma aastapäeva peoga, millest on kujunenud ühtlasi linna suurim volbrimöll, kuid tänavu toimub aastapäevapidu alles mai teisel nädalal.

Port Arturi pressiesindaja Ave Reinsoni teatel lükkub aastapäevapidu edasi keskuse remondi tõttu. Põhjaliku uuenduskuuri läbinud kaubanduskeskus taasavatakse neljapäeval, 10. mail ja samal päeval peab Port Artur pidu. Esinejate nimekiri oli eile veel lahtine.

Tänavu esmaspäevale langevat volbriööd ei tähista ülemäära aktiivselt Pärnu lõbustusasutusedki.

Ühena vähestest pakub artiste öölokaal Kassa, mille nõiduslikul volbriöö üritusel astuvad üles Ivo Orav ehk Belka ja Meelis Sarve ning Kalev Koidu kooslus KoiduSarv. Mõlemad artistid esitavad oma lugusid. Õhtu edenedes näeb Belkat DJ-puldiski.

Ööklubi Mirage korraldab volbriööl soovilugude ja tervituste peo. Rahvast lõbustavad DJd.

Volbripidu toimub Ülejõel asuvas Kentuki Lõvi pubis. Seal teeb nõiadiskot DJ HuugaMuuga. Üritusele on oodatud kõik õudselt võikas kostüümis. Parimatele on auhinnad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles