Piletimäng: pidutse Ameerika autode kokkutulekul!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameerika autod kogunevad taas Pärnusse.
Ameerika autod kogunevad taas Pärnusse. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Järgmisel laupäeval, 19. mail avab suure üritusega oma hooaja Pärnu Ameerika autode klubi P.A.A.K. Traditsiooniliselt näeb laupäeva päeval Pärnu kesklinnas USA autode näitust ja paraadi. Samuti toimuvad kesklinna sadamakail põnevad jõukatsumised.

Üritus jätkub peoga õhtul Pärnu kuursaalis üritusega “Elu nagu Ameerikas – Rockabilly fever”, millel teeb muusikat Rockin’ Lady & Her Rivertown Boys ja õhtut juhib Sven Sumberg.

Loosime kuursaali peole välja 3x2 pääset!

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas tänavune Ameerika autode kokkutulek on pühendatud F-Bodydele või Mustangitele?”

Vastuseid märgusõnaga koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 16. mai keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas Lenna Kuurmaa albumi “Lenna” produtsent oli Mihkel Raud või Vaiko Eplik?” õige vastus on Vaiko Eplik.

Reedel lähevad kaaslasega klubisse Sugar Lenna Kuurmaa kontserdile Kaja Tõnisson, Ella-Lorena Miidu ja Tiit Arjakas.

Internetis toimunud piletimängus võitsid kaks pääset laupäevaks klubisse Bravo Tanel Padar & The Sun kontserdile Kertu Sõber, Edgar Liivamägi ja Merike Hiiemäe.

Võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles