Pärnu reklaamib end Rootsis

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sveneska Dagbladeti võrguväljaandes ilmunud reklaambännerid tutvustasid Pärnut elamuskuurordina.
Sveneska Dagbladeti võrguväljaandes ilmunud reklaambännerid tutvustasid Pärnut elamuskuurordina. Foto: SA Pärnumaa Turism

Sihtasutus Pärnumaa Turism koos Pärnu linnavalitsusega korraldab homme Rootsis Eesti suursaatkonnas seminari, et tutvustada sealsetele turismiettevõtjatele ja ajakirjanikele Pärnu linna ja maakonna turismivõimalusi.

Pärnu linnavalitsuse turismi vanemspetsialisti Eda Toomsalu sõnade kohaselt räägitakse rootslastele sellest, mida uut on Pärnu turismis, ja tutvustatakse siinseid kultuurisündmusi.

Seminaril osaleb paarkümmend Rootsi reisikorraldajat ja ajakirjanikku. Pärnust ja Pärnu maakonnast on seminaril kümme turismiettevõtet.

Toomsalu ütles, et seminar on mõeldud kontaktide loomiseks, et Pärnumaa ettevõtjad võiksid leida uusi koostööpartnereid.

„Pärnumaa on rootslaste jaoks populaarsuselt teine sihtkoht Eestis. Rootsi on Pärnule üks olulisematest sihtturgudest ja regulaarne turundus Rootsi sihtturul on toimunud juba aastaid,“ lausus Toomsalu.

Seminaril on jututeemaks ka Pärnu ja Rootsi vahelise lennuliini taasavamise võimalused. „Meie näeme selle vajalikkust. Tahame teada, millised on Stockholmi ja Pärnu vahelise lennuliini osas rootslaste ootused,“ ütles Toomsalu.

Eelmisel kuul tegi Sihtasutus Pärnumaa Turism reklaamikampaania Rootsi suuruselt kolmanda päevalehe Svenska Dagbladet võrguväljaandes, reklaamides bänneriga Pärnut kui elamuskuurorti.

Sihtasutuse Pärnumaa Turism projektijuhi Liis Talve jutu järgi Pärnul rohkem suuremaid reklaamikampaaniad Rootsis sel aastal kavas teha pole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles