Piletimäng: pidutse kolm päeva Sugaris!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lemsalu.
Liis Lemsalu. Foto: Ardi Truija

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Järgmisel nädalal algab kalendrisuvi ja sel puhul jõuab suvepealinna taas veefestival “Watergate”.

Festivali järelpeod toimuvad 21.-23. juunini ööklubis Sugar. Nii astub seal neljapäeval, 21. juunil lavale Teele Viira, päev hiljem superstaar Liis Lemsalu bändiga ja laupäeval lõpetab Sugari peomaratoni jaanipidu “Kirss’N’Garden”.

Loosime kolmeks päevaks Sugarisse välja 3x2 pääset!

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Mis aastal toimus Pärnus esimest korda veefestival “Watergate”?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 20. juuni keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kui tänavu toimub jalgpalli Euroopa meistrivõistluste finaalturniir Poolas ja Ukrainas, siis millistes riikides toimus turniir 2008. aastal?“ õige vastus on Austria ja Šveits.

Reedel lähevad koos kaaslasega Pärnu klubisse Bravo, kus teeb pidu jalgpalli EMi ametlik DJ Zoloto, Marek Ivanov, Jekaterina Kardashevskaja ja Marit Metsamägi ning Ella-Lorena Miidu.

Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles