Parim remondiaeg on ümber

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sauga põhikooli direktor Arvo Tali (paremal) ütleb, et koolimaja saalil on nüüd üle küla põrand, põrandat paigaldanud firma Alfalend OÜ esindaja Rauno Kukk on sellega päri.
Sauga põhikooli direktor Arvo Tali (paremal) ütleb, et koolimaja saalil on nüüd üle küla põrand, põrandat paigaldanud firma Alfalend OÜ esindaja Rauno Kukk on sellega päri. Foto: Urmas Luik

Remonditööd Pärnu maakonna omavalitsuste koolides ja lasteaedades on lõpusirgel: paljud õppeasutused muutuvad soojapidavamaks tänu Riigi Kinnisvara ASile ja Kyoto protokolli alusel toimuva CO2-heitmekvoodi müügi raha eest.

Are abivallavanem Siret Tammekänd kõneles, et Suigu lasteaed-algkool sai sel suvel uue maaküttesüsteemi.

“Varem oli maja õliküttel. See oli väga kulukas. Otsisime alternatiivi,” rääkis Tammekänd valla ees seisnud valikuist. Suigu lasteaia-algkooli maaküttesüsteemi ehitus maksis 53 184 eurot, pool summast saadi keskkonnainvesteeringute keskuselt (KIK) ja teine pool tuli omavalitsuselt.

Tõstamaa keskkool sai suvel uue keskküttesüsteemi, soojustamistöid finantseeris Riigi Kinnisvara AS (RKAS) heitgaasikvoodi müügist saadud rahaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles