Iira Igasta: STV jõhker surve

, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimehe tegevtoimetaja Iira Igasta.
Pärnu Postimehe tegevtoimetaja Iira Igasta. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Kui saate arve firmalt, kellega te ei ole teenuse osutamiseks lepingut sõlminud, mida te sellega teete? Saadate prügikasti, vaatamata sellele, et arve alla on kirjutatud ähvardus: kui selleks kuupäevaks raha ära ei maksa, katkestame teenuse osutamise. Selliseid ähvardusarveid saadab välja STV ilmselt nendele klientidele, kelle andmebaasi sai ta Aliansilt, mille STV väidetavalt ostis.


Kust peaks klient teadma, et teenusepakkuja on vahetunud, kui kumbki teda sellest ei teavita? Pealegi, detsembris sai eelmisele kaabeltelevisiooni firmale üle kantud poole aasta raha.



Miks peaks STV eeldama, et kõik Aliansi kliendid kindlasti nendega lepingu sõlmivad? Miks peaks isegi juhul, kui tahta sõlmida STVga uus leping, makstud arve uuesti maksma? Loogiliselt peaks makstud raha eest STV-lt, kes peaks ju olema nii Aliansi õigused kui kohustused üle võtnud, saama teenust pool aastat. Või jääbki STV lepinguta kliente arvetega pommitama?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles