KK Pärnu alistas meistriliiga uustulnuka

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KK Pärnu sai KK Hito üle kindla võidu. Arhiivifoto.
KK Pärnu sai KK Hito üle kindla võidu. Arhiivifoto. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Korvpalliklubi Pärnu meeskond sai meistriliiga uustulnuka KK Hito üle kodusaalis 24punktilise võidu.

Pärnu meeskond asus esimese veerandi järel mängu juhtima 17:6. Poolajavileks kasvas Pärnu meeskonna edu juba 17 punktiliseks - 40:23.

Korviderohke kolmas mänguveerand oli kõige võrdsem. KK Hito suutis selle võita 20:19. Viimane mänguveerand möödus taas pärnakate juhtimisel, kes vormistasid võidutulemuseks 81:57.

Pärnu meeskonna suurim korvikütt oli 16 punkti toonud Augustas Peciukevicius. Taavi Hämarsalu tõi 12 punkti, Rannar Raap panustas võitu 11 punktiga.

Vastaste suurim skooritegija oli 11 punkti toonud Mario Kirsimaa.     

KK Pärnu visketabavus oli Pärnu 46% vastaste 33.9% vastu. Pärnu meeskonna kahepunktivisete tabavusprotsent oli 52,3 (44st 23). Kolmeseid tabati 31,6protsendiliselt (19st 6). Hito kahepunktivisete tabavusprotsent oli 36,4 (44st 16) ja kolmestel 26,7 (15st 7).

Pärnu meeskond on kuuest mängust saadud kahe võiduga turniiritabelis üheksa meeskonna hulgas seitsmendal kohal.

KK Pärnu järgmine mäng on neljapäeval Balti liigas kodus Leedu meeskonna Pasvalyse Pieno zvaigzdesiga. Eesti meistriliigas mängitakse järgmisel pühapäeval koduväljakul Rakvere Tarvaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles