Lääne prefektuur tunnustas oma parimaid töötajaid

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iga kategooria parimaks tunnistatud viisid endaga koju skulptor Rait Pärja poolt valmistatud taiese.
Iga kategooria parimaks tunnistatud viisid endaga koju skulptor Rait Pärja poolt valmistatud taiese. Foto: Lääne prefektuur

Lääne prefektuur tunnustas reedel Pärnus politsei- ja piirivalve aastapäeva tähistamisel prefektuuri parimaid töötajaid.

Aastapäeva tähistamisel Pärnus andsid oma auhinnad üle nii prefektuur, politsei- ja piirivalveamet kui siseministeerium. Peale selle tunnustati koostööpartnereid ja abipolitseinikke. Olulisim osa oli prefektuuri sees valitud parimate kolleegide tunnustamine. Parimate valimise ja tunnustamise traditsioon Lääne prefektuuris ulatub aastasse 2005, teatas prefektuuri pressiesindaja Kristi Kais.

Iga kategooria parimaks tunnistatud viisid endaga koju skulptor Rait Pärja taiese.

Parimaks piirivalvuriks kuulutati seekord välispiiri teabe talituse juht Margo Peters, kelle head tööd ja panust tõid esile eri struktuuriüksused.

Parimaks kriminaalpolitseinikuks valiti Saaremaal töötav eriasjade uurija Veigo Väli, kes ühtlasi pälvis kogu riigi parima kriminaalpolitseiniku tiitli.

Parimaks korrakaitsepolitseinikuks Lääne prefektuuris nimetati teenekas Pärnu-Jaagupi konstaablijaoskonna juht Ain Lepik, kellel on ette näidata elupäästja auväärne tiitelgi ja kes oma kogukonnas on turvalisuse tagamisel head tööd teinud aastaid.

Parimaks kodakondsus- ja migratsioonibüroo teenistujaks valiti Rapla teeninduse juht Janika Sopp.

Parim kolleeg tugivaldkonna teenistujate hulgast on sel aastal õigusbüroo jurist Irina Punko.

2012. aasta parimaks teoks valiti praegugi Lääne prefektuuri haldusalas inimestele ainulaadset teenust pakkuv Pärnumaal alguse saanud projekt „Dokumendibuss“, millega ID-kaartide taotlemine viiakse valdade keskustesse, võimaldades nii  hõredama asustusega piirkondade elanikel aeguvad dokumendid mugavalt ümber vahetada.

Parima meeskonna tiitliga pärjati Saaremaal aktiivselt toimuva „Turvalise küla“ projekti eestvedajaid, kes üheskoos valdade esindajate ja elanikega katsuvad leida lahendusi, et suurendada kogukonna turvalisust.

Asutuse pikaajalistele töötajatele määratava meie raudvara tiitli viis koju Kuressaare arestikambri spetsialist Rein Jakobson, kes kõrgest east hoolimata on kolleegide silmis tunnustatud ja väärikas partner.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles