Korvpallurid viigistasid veeranfinaalseeria

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kitsing tegi võidumängus kaksikduubli. Arhiivifoto.
Kristjan Kitsing tegi võidumängus kaksikduubli. Arhiivifoto. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Korvpalliklubi Pärnu meeskond võitis Eesti meistrivõistluste veerandfinaalseeria teises kohtumises 17 punktiga Rakvere Tarva, tehes seeria üldseisuks 1 : 1.

Tänase kohtumise esimese veerandi alguses sai Tarvas sisse väikese edu, kuid Pärnu meeskond mängis selle tasa ja asus ise 22 : 20 juhtima.

Teisel veerandil kavatasid pärnakad vahet veel kahe punkti võrra ja pikale vaheajale mindi seisul 36 : 32.

Kolmandal veerandiajal sattus Pärnu meeskond heasse viskehoogu, kasvatades edu suisa 18 punktile. Veerandaja viimastel minutitel suutis Rakvere vahet veidi vähendada ja lühikesele pausile mindi Pärnu eduseisus 65 : 52.

Neljandat veerandaega alustas mitme tabamusega Tarvas, kahandades vahe üheksale punktile. Pärnu meeskonnal kulus esimese korvi saamiseks üle kahe ja poole minuti. Siis tabati mitu korda järjest ja Pärnu edu kasvas taas 16 punktile. Mängu lõpuminutitel Tarvas enam tõsist vastupanu ei osutanud ja nii näitas tabloo Pärnu meeskonna võidunumbriteks 80 : 67.

Pärnu meeskonna leegionärid Augustas Peciukevicius ja Osvaldas Matulionis tõid oma meeskonnale 16 punkti, Kristjan Kitsing 14 punkti ja Rain Raadik 13 punkti. Kitsingu arvele kanti ka kümme lauapalli.

Rakvere Tarva resultatiivseim oli 16 punktiga Reimo Tamm.

Veerandfinaalseeria esimese mängu Rakvere meeskonna kodusaalis võitis Tarvas 89 : 81.

Seeria mängitakse kolme võiduni.

Veerandfinaalseeria kolmas mäng peetakse kolmapäeval Pärnus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles