Sotside linnapeakandidaat Pärnus on Epp Klooster

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SDE Pärnumaa piirkonna esimees Epp Klooster.
SDE Pärnumaa piirkonna esimees Epp Klooster. Foto: Erakogu

Sotsiaaldemokraatliku erakonna (SDE) Pärnu osakonna üldkoosolekul valiti tänavuste kohalike omavalitsuste valimiste esinumbriks ja linnapeakandidaadiks Epp Klooster.


Teisena kandideerib sotside nimekirjas sügisel Pärnus riigikogu majanduskomisjoni liige  Jüri Tamm.



”Pärnu vajab lihtsaid, selgeid, kuid samas julgeid otsuseid, mis teeks linna kutsuvamaks nii oma inimestele kui meie külalistele,” ütles Klooster. „Kaunist rannast ja ilusatest parkidest on Pärnu hea nime taastamiseks lootusetult vähe. Nii kultuur kui noored tuleb linna tagasi tuua.”



Pärnu maavalitsuse sotsiaal- ja tervishoiuosakonna juhatajana töötav Epp Klooster tuli poliitikasse  2005. aastal, kui ta valiti Pärnu linnavolikogusse, kus ta asus juhtima revisjonikomisjoni tööd.



Pärnu piirkonna juhina üles näidatud initsiatiiv ja liikmete kaasamine viis Kloostri tänavu SDE juhatuse liikmeks ning erakonna volikogu aseesimeheks.



„Sotsiaaldemokraadid on kindlad, et just praeguses olukorras vajab Pärnu linnapeaks tugevat naist, kes oskaks meie ühist kodu hoida. Epp Kloostri  tõsiseltvõetavus ei sõltu mainekujundajate, pressiesindajate ega teiste spetsialistide tööst,“ teatas SDE Pärnumaa koordinaator Kätlin Org.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles