Läti rannajalgpallurid võitsid Reiu uuel väljakul Eestit

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti ja Läti sõpruskohtumine rannajalgpallis Reiu puhkekeskuses.
Eesti ja Läti sõpruskohtumine rannajalgpallis Reiu puhkekeskuses. Foto: Urmas Luik

Eile õhtul Pärnumaal Reiu puhkekeskuse uue rannajalgpalliväljaku avamisüritusel võitis Läti koondis Eestit 2:1.


Kui kuu aega tagasi suutis Eesti Pärnu rannas toimunud kohtumisel Läti koondist 2:1 võita, pidi Eesti nüüd tunnistama sama tulemusega Läti paremust, vahendab Eesti rannajalgpalli liit oma veebilehel.



Peatreener Kert Haavistu katsetas Läti vastu Eesti koosseisus mitut uut mängijat, Läti koondis oskas seda olukorda väga hästi ära kasutada ja võtta nende jaoks magus revanš.



Eesti ja Läti osalesid mõlemad lõppenud FIFA MM-valikturniiril Hispaanias.



Läti alagrupi vastased olid Hispaania, Tšehhi ja Rumeenia. Lätlased näitasid väga head rannajalgpalli, kuid siiski tuli võtta vastu kaotused (Hispaaniale 0:3, Tšehhile 2:6 ja Rumeeniale 2:3).



Eesti omakorda mängis alagrupis Ukraina, Itaalia ja Bulgaariaga, kus Ukrainale alistuti penaltiseerias, Itaaliale kaotati 3:9 ja Bulgaariat võideti 13:4. Eesti pääses küll napilt alagrupis edasi 16 parema hulka, kuid siis tuli vastu võtta 0:9 kaotus Portugali koondiselt.



Homme algusega kell 14 kohtub Eesti koondis Pärnu rannas Soome koondisega, kellele on see üldse esimene rahvusvaheline kohtumine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles