Töökoht koduvallas säästab emade aega

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rosamunde OÜ pakub tööd õmblemises osavatele kohalikele naistele – Annel nagu paljudel teistelgi ääremaa naistel poleks viletsa bussiühenduse tõttu võimalik Pärnus tööl käia.
Rosamunde OÜ pakub tööd õmblemises osavatele kohalikele naistele – Annel nagu paljudel teistelgi ääremaa naistel poleks viletsa bussiühenduse tõttu võimalik Pärnus tööl käia. Foto: Ants Liigus

Surju südames asuvas väikses õmblusettevõttes Rosamunde õmblevad kohalikud naised masinate vurinal juba kuuendat aastat tellimustööna kodutekstiile.

Ettevõtet juhib tegus daam Helen Sommer, kes parajasti kaubabussist kangarulle õmblustuppa on tassimas. Õmblusfirma paikneb vallamaja alumisel korrusel, seal, kus enne 1987. aastat peeti kauplust.

Õmblustuba on avar, sinna mahub pool tosinat õmblusmasinalauda ja üks hästi lai juurdelõikuslaud. Riiulid on maast laeni täidetud kangatükkidega ning tagatoas on välja ehitatud mugav ja kodune söögilauaga kööginurk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles