Liinibussi rike jättis osa reisijaid jalameesteks

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sindi ja Pärnu vahel kurseerivat liini number 40 teenidavad aktsiaseltsi Atko Grupp tütarfirma bussid.
Sindi ja Pärnu vahel kurseerivat liini number 40 teenidavad aktsiaseltsi Atko Grupp tütarfirma bussid. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Täna hommikul läks rikki Sindi ja Pärnu vahel sõitev liinibuss, mis asendati väiksema sõidukiga, kuhu kõik reisijad peale ei mahtunud.

Paikusel elav naine rääkis Pärnu Postimehele, et täna kella 7 ajal Sindist Tammeojalt väljuvat bussi ei tulnud. „Kell 7.15 väljus väike buss, mis oli enne Paikusele jõudmist juba nii täis, et osa rahvast jäi lihtsalt maha,“ seletas ta.

„Keraamika peatuses ilmselt ülerahvastuse tõttu buss liikuma ei saanud ja osa rahvast aeti bussist välja. Kel lühem tee, need hakkasid jala linna poole liikuma, sest järgmisele bussile saamine oli samuti küsitav,“ kirjeldas reisija hommikust bussisõitu ja seda, kuidas osa reisijaid selle talve kõige külmema ilmaga jalameesteks pidid jääma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles