Juhtkiri: Kuhu lapsed panna?

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Pärnu Postimehe veergudel tõusevad aeg-ajalt ühe või teise nurga alt Pärnu probleemid lasteaiakohtadega. Teadaolevalt on neid jätkuvalt puudu. Mõnevõrra veidraks muudab laste paigutamise seegi, et ühelt poolt tunnistatakse, et lapsi jääb kogu aeg vähemaks, mis tingivat jõulise koolireformi, teisalt tuleks lapsi lasteaiaosas justkui juurde.

Kui praegune linnavalitsus eesotsas Toomas Kivimägiga sügisel ametisse astus, tulid meeri järjekorras seitsmenda ambitsioonina jutuks just lasteaiajärjekorrad. Sügiseste andmete kohaselt, mida kasutas linnavolikogu liige Svetlana Tšipurina, ootas kohta 120 last.

Kivimägi arvamuse kohaselt lahendaks probleemi uue lasteaia ehitamine, võimuliidus esindatud IRL eelistaks kasutada moodullasteaedu, samuti oli alternatiivina kõne all konkreetne rahasumma vanematele, kelle lapsed lasteaeda ei mahu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles