KK Pärnu sai taas jagu Hitost

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nemanja Miljkovic.
Nemanja Miljkovic. Foto: Ants Liigus

Korvpalliklubi Pärnu meeskond kohtus nelja päeva jooksul teist korda KK Hito meeskonnaga, kellele seekord tehti tuul alla 25 punktiga.

Mängu avaveerand möödus tasavägiselt. KK Hito osutas Pärnu klubile kõva vastupanu, olles esimese veerandaja järel vaid kahepunktilises kaotusseisus. Teiselgi veerandajal jätkus tasavägine mäng, poolajavileks näitas tabloo KK Pärnu eduks 39:33.

Lõplikult pani suvepealinnaklubi jõuvahekorrad paika teisel poolajal, mil külalised väsisid. Kohtumise lõppedes oli Pärnu edu kindel ja võidunumbrid tablool 88:63.

KK Pärnu parim oli Nemanja Miljkovic 17 punkti ja kümne lauapalliga. Janis Vahter ja Brett Nõmm lisasid 12 ning Rannar Raap ja Heiko Rannula 10 punkti. KK Hito resultatiivseim oli 17 punkti visanud Joseph Prophet.

„Kaugete külaliste ees müts maha, iga veerandaeg hakkasid vastu, kuid teisel poolajal nad siiski väsisid ja meie panime oma jõu maksma. Kasutasime rohkel neid mehi, kes muidu vähe mänguaega saavad ja nad olid mehe eest väljas ega tundnud vastaste vastu aukartust. Polnud meil teab mis hea viskepäev, aga mängijad olid tahtmist täis ja võitlesid,“ võttis KK Pärnu mänedžer Mait Käbin mängu kokku.

KK Pärnu on saanud 20 mängust 11 võitu, millega ollakse meistriliigas turniiritabelis üheksa meeskonna seas neljandal kohal.

Pärnakate järgmine mäng on pühapäeval kodus, kui võõrustatakse meistriliiga liidrit Tartu Rocki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles