Autod kihutavad ringrajal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audru ringrada.
Audru ringrada. Foto: Urmas Luik

Homme kell 11 Audru ringraja suurel ringil algaval Erki Spordi superkrossi karikavõistluste etapil tuleb viies masinaklassis kokku starti ligi poolsada autosportlast.

Noorteklassis juhib karikasarja Kabli poiss Kairo Kallas, kellele järgnevad Tanel Tepandi ja eelmise etapi võitja Steven Puust Sindist. 2WD klassi liider on Pärnu võidusõitja Lauri Telling, teisel tabelireal asub Ivo Ibrus Viljandimaalt Paistust ja kolmandat positsiooni hoiab pärnakas Raimo Reek.

Tagaveoliste Žigulide arvestuses on enim punkte kogunud Kalmer Vaht Elvast. Taali mees Ainar Arula on teisel ja Kevo Kärp Tarvastust kolmandal kohal. Vabaklassi kolm kiiremat on Madis Tafenau Viljandist ja Erko Eriste ning Raimo Reek Pärnust.

Krossiklassis kuulub jäme ots Mulgimaa võidusõitjatele. Sarja juhib Tõnu Peek, teisel kohal asub Peeter Peek ja kolmas on Ivo Ibrus.

Pealtvaataja pilet maksab 50 krooni ja välikohvikud pakuvad võistluspaigal kõhutäidet ning keelekastet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles