Üks Pärnu invabussidest on rivist väljas

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Invabuss. Pilt on illustratiivne.
Invabuss. Pilt on illustratiivne. Foto: Henn Soodla

Pärnu eakate avahoolduskeskuse üks bussidest on avarii järel remondis ja kõigil, kel õigus bussidega sõita, palutakse varuda kannatlikkust, teatas avahoolduskeskuse juhataja Heli Kallasmaa.

Pärnu avahoolduskeskusel on klientide teenindamiseks kaks bussi, millest üks, Ford Transit sattus 9. veebruaril avariisse. “Üks liikluseeskirja eiranud juht sõitis bussile ette. Õnneks sõidukites istujad viga ei saanud, küll aga said suuri kahjustusi masinad. Meie bussi nina sõideti maha,” kirjeldas Kallasmaa. Nüüd on buss Info-Autos remondis.

Kallasmaa oli väga mures, sest sõiduõigust võivad kasutada sajad nende kliendid – 420 inimest võib vajada invatransporti, samuti 175 koduhooldusklienti. “Kõik nad iga päev ei sõida, aga sellele vaatamata olid meil mõlemad bussid tihedas kasutuses,” nentis Kallasmaa. Nüüd püüab neli väikest elektriautot ühe bussi töö ära teha, kuid paljud erivajadustega inimesed, kes liiguvad ratastooli või käimiskäruga, ei saa väikse autoga sõita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles