Sõudjad jätkavad vahesõitudes

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Endreksoni (vasakul) ja Andrei Jämsä.
Tõnu Endreksoni (vasakul) ja Andrei Jämsä. Foto: Erakogu

Serbia pealinna Belgradi Sava järvel eile alanud Euroopa meistrivõistluste regatil ükski Eesti neljast paadist eelsõidust otse poolfinaali ei pääsenud, aga peatreener Jaan Tults manitseb pöidlahoidjaid rahule.

“Võistluste formaat on selline, et kõigi saatus selgub vahesõitudes. Otse sai eelsõitudest edasi vaid üks või kaks favoriiti, meie ühepaatidel polnud erilist mõtet viimse piirini pingutada,” vihjas Tults sellele, et järeldusi teha on veel vara. “Loodame ikka neljaselt vähemalt medalit, paarisaerukaheselt enda näitamist ja ühestelt võimetekohaseid sõite.”

Eestlaste suurim lootus meeste paarisaeruneljane Kaspar Taimsoo, Sten-Erik Anderson, Allar Raja ja Kaur Kuslap oli esimeses eelsõidus koos olümpiavõitja Saksamaa ja veel mõni aasta tagasi maailma valitsenud, aga nüüd koosseisu kapitaalselt uuendanud Poolaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles