Aia-Karusselli rist nõuab palju raha vist

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aia-Karusselli ristmik on olnud aastakümneid peavaluks nii liiklejatele kui liikluskorraldajatele. Head ja odavat lahendust olukorra parandamiseks ei ole, kui just autojuhid tähelepanelikumaks ei hakka.
Aia-Karusselli ristmik on olnud aastakümneid peavaluks nii liiklejatele kui liikluskorraldajatele. Head ja odavat lahendust olukorra parandamiseks ei ole, kui just autojuhid tähelepanelikumaks ei hakka. Foto: Ants Liigus

Karusselli ja Aia tänava ristmik Pärnu ranna rajoonis ei ole just enim koormatud teerist linnas, küll kipub seal tihtilugu suuremaid või väiksemaid plekimõlkimisi ette tulema.

Läbi aastakümnete on linna liikluskorraldajad liiklusohutuse tõstmiseks sel ristmikul katsetanud eri vahendeid: stoppmärke, vilkuvaid fooritulesid, peegleid, kokkupõrkeohu eest hoiatavaid märke. Kahju, kui mitte arvestada õnnetustes hävinud liikluskorraldusvahendeid, pole sellest suuremat sündinud, aga kasu samuti mitte.

Alles läinud nädalal oskas Supeluse tänava poolt mööda Karusselli tänavat lähenenud sõiduauto põrutada sel ristmikul külje pealt sisse Aia tänavat pidi Tammsaare puiesteele liikunud liinibussile. Enne seda käisid politseinikud ristmikul õnnetust kaardistamas augusti viimasel nädalal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles