Teatritükis avaldavad näitlejad oma unistusi

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Kolmes ões” koos mänginud Kleer Maibaum-Vihmari, Kadri Adamsoni ja Jaan Rekkori kehastatud näitlejad saavad pärast pikki aastaid kokku, meenutatakse ühiseid aegu ja tunded löövad taas lõkkele.
“Kolmes ões” koos mänginud Kleer Maibaum-Vihmari, Kadri Adamsoni ja Jaan Rekkori kehastatud näitlejad saavad pärast pikki aastaid kokku, meenutatakse ühiseid aegu ja tunded löövad taas lõkkele. Foto: Siim Vahur

Täna Pärnu Endlas esietenduvas loos “Olga, Irina ja mina” kohtuvad kolm näitlejannat, keda seob osalemine aastaid tagasi lavastatud Tšehhovi “Kolmes ões”.

Kunagi igatsesid preilid Tšehhovi kangelannade kombel armastust ja tuntust, kuid elu viis naised üksteisest kaugele ja näitlejaameti juurde jäi neist vaid üks. Kokku saades meenutavad kolm keskealist prouat omaaegset koostööd ja räägivad elust, teatrist, armastusest, tööst, igatsustest ja saladustest.

Kired löövad taas lõkkele, kui naistega liitub samas lavastuses Veršininit mänginud näitleja, daamide isiklik don Juan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles