Tublimad saavad kuni viis miljonit eurot

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Halinga vald taotleb ministeeriumilt toetust eelkõige Pärnu-Jaagupi gümnaasiumi õppehoone soojustamiseks, et hoida kokku küttekulusid.
Halinga vald taotleb ministeeriumilt toetust eelkõige Pärnu-Jaagupi gümnaasiumi õppehoone soojustamiseks, et hoida kokku küttekulusid. Foto: Urmas Luik

Etteantud kriteeriumide kohaselt on siinses koolivõrgus korda loonud Pärnu linn ning Audru ja Halinga vald, mis annab neile omavalitsustele õiguse põhikoolide taristu korrastamiseks riiklikku toetust küsida: esimene taotlusvoor on kohe-kohe avanemas.

Pärnu abilinnapea Jane Metsa sõnade kohaselt avatakse taotlusvoor lähinädalatel. Pärnu linn on korrastanud oma koolivõrgu ja riigigümnaasium töötab. “Usume, et kvalifitseerume, ja esitame juba esimeses voorus taotluse Pärnu Vanalinna põhikooli renoveerimiseks – tingimustes on kirjas, et esimesest voorust võib iga omavalitsus saada toetust vaid ühele projektile,” lisas Mets.

Audru vallavanem Siim Suursild rääkis, et eelkõnelustel haridus- ja teadusministeeriumi ametnikega suuri lootusi neile toetuse saamiseks ei antud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles