Võistlusel tuli seeniore hotellidesse meelitada

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kolledžit Hollandis esindamas käinud juhendaja Tiina Viin (vasakult) ja tudengid Moonika Einaste, Getter Koobas ja Annika Vilde näitavad kolledžis “reisiva seina” ees, kus nad võistlemas käisid.
Pärnu kolledžit Hollandis esindamas käinud juhendaja Tiina Viin (vasakult) ja tudengid Moonika Einaste, Getter Koobas ja Annika Vilde näitavad kolledžis “reisiva seina” ees, kus nad võistlemas käisid. Foto: Mailiis Ollino

Tartu ülikooli Pärnu kolledži turismi- ja hotelliettevõtluse eriala tudengid panid end proovile Hollandis üleeuroopalisel turismikoolide võistlusel, kus tuli ajusid ragistada seenioridele mõeldud turismiteenuseid disainides.

Maastrichtis võistlusel “European mise en place cup” käinud kolmanda kursuse tudengid Moonika Einaste, Annika Vilde, Sigrid Hiis, Getter Koobas ja nende juhendaja, hotellimajanduse õppejõud, turismi- ja hotelliettevõtluse õppekava juht Tiina Viin olid võistlusel ainsad Eesti ja Baltimaade esindajad.

Eelvooru kutsuti 116 turismikooli, lõppvooru valiti neist 30. Pärnu kolledž ja eestlased üldse osalesid esimest korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles