Spaanädala saunamõnusid proovis 10 000 inimest

Teet Roosaar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Ago Andersoni jutu järgi on lugu, kuidas ta vanni täitudes vahtu hakkas uppuma ja alasti välja tormas, inspiratsiooni saanud tegelikult temaga juhtunust.
Näitleja Ago Andersoni jutu järgi on lugu, kuidas ta vanni täitudes vahtu hakkas uppuma ja alasti välja tormas, inspiratsiooni saanud tegelikult temaga juhtunust. Foto: Mailiis Ollino

Eestlaste kodunt väljameelitamiseks välja mõeldud Pärnu spaanädal meelitas suvepealinna seitsmesse sauna- ja veekeskusesse 9942 inimest, kes 26. veebruarist 6. märtsini tavalisest soodsamate hindadega saunamõnusid nautisid.

Abilinnapea Rainer Aaviku jutu järgi tekkis eelmise aasta kohvikute nädalal idee, et Pärnus võiks olla spaanädal. Ürituse korraldamist hakkas vedama linnavalitsuse arenguteenistuse juhataja Anneli Lepp ja nüüd on põhjust see kohvikute ja restoranide nädala kõrval traditsiooniks muuta.

Aavik kiitis näitleja Ago Andersoni, kellega tehtud lustakas reklaamvideo oli menukas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles