Missioonitundega mees avab kultuuriklubi

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus kunagise postimaja kolmandal korrusel valitseb praegu tohuvabohu, kultuurikorraldaja Andres Tölp soovib seal kontserdisaali üles vuntsida 15. aprilliks.
Pärnus kunagise postimaja kolmandal korrusel valitseb praegu tohuvabohu, kultuurikorraldaja Andres Tölp soovib seal kontserdisaali üles vuntsida 15. aprilliks. Foto: Urmas Luik

Kultuurikorraldaja Andres Tölp on kunagise postimaja ruumidesse sisse seadnud magamisaseme, et pärast 72tunniseid päevi töö juures põõnata. Verd, higi ja pisaraid valab ta peagi Pärnus avatava kultuuriklubi Tempel nimel.

“Tempel” on sõna, mida annab mõista mitmeti. See võib olla tempel postkaardil, märk, mis lüüakse klubisse siseneja käele, või lausa pühakoda, kuhu kindla nähtuse kummardajad kogunevad. “Tõepoolest, sellel mõistel on palju tähendusi,” mõtiskleb kultuurikummardaja Tölp, kes ühtset vastet klubi nimele kivisse ei raiuks.

Elukestev vajadus vaimuvallas

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles