Augustiunetuse märksõnad on “taas”, “uus” ja “nupukas”

Annika Poldre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korraldajate eesmärk on luua rahvale õdusat olemist hea toidu, muusika, kunsti ja mõnusa seltskonnaga.
Korraldajate eesmärk on luua rahvale õdusat olemist hea toidu, muusika, kunsti ja mõnusa seltskonnaga. Foto: Ardi Truija

Pärnu päeval allkirjastasid Augustiunetuse korraldajad linnaga esimest korda koostöölepingu.

Augustiunetus toimub tänavu seitsmendat aastat ja on suurelt jaolt leidnud aset tänu entusiastlikele inimestele, kes on koondunud mittetulundusühingusse Kastan Taskus. Selle juhatuse liige Gea Kammer rääkis, et tegijail on igal aastal küsimus, kuidas katta vältimatud kulud, mis on seotud tualettide, koristustööde ja muu tegevusega, milleta festivali ei korralda.

Koostöölepinguga tuleb Pärnu linn korraldajatele appi ja annab lähiaastateks teatava kindluse ja rahastuse. Vastu saab linn tegijailt üha kasvava ja linna mainele tooni andva festivali. Linna haridus- ja kultuuriosakonna juhataja asetäitja Ela Tomson ütles, et raamleping sõlmitakse aastateks 2017–2019 ja sellega kinnitab linnavalitsus, et soovib populaarse ürituse jätkumist Pärnus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles