Korvpallihooaja lõpp oli dramaatiline

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lahing ehk viimane mäng on läbi, sõda ehk veerandfinaalseeria on läbi. Trummid ja pasunad vaikivad, korvpallipoiste fännid hoiavad kätega peast kinni, sest madinad olid küll vägevad, aga lõppesid omade kaotusega.
Lahing ehk viimane mäng on läbi, sõda ehk veerandfinaalseeria on läbi. Trummid ja pasunad vaikivad, korvpallipoiste fännid hoiavad kätega peast kinni, sest madinad olid küll vägevad, aga lõppesid omade kaotusega. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu Sadama korvpallimeeskond oli Eesti korvpallimeistrivõistluste veerandfinaalseerias väga lähedal sellele, et tuleks viies, otsustav mäng, ometi jäädi TLÜ/Kalevile lisaajal ühe punktiga 87:88 alla ja kaotati seeria 1:3.

Kaotusele vaatamata tänas publik, kus korvpallifänne toetasid trummide-pasunatega kolleegid võrkpallitribüünidelt, Heiko Rannula hoolealuseid püsti seistes ja pikalt aplodeerides kogu veerandfinaalseeria vägevate lahingute, aga ka terve hooaja elamuste eest. Treener ja klubi juht Mait Käbin võivad öelda, et on poiste üle uhked.

Pärnu läks viimases mängus “väiksele Kalevile” isuga peale, juhtis peagi 18:9, aga võitis veerandi vaid 20:17. Teisel veerandil oldi ees seitsme silmaga, aga taas lasti vastane poolajavileks 35:33 lähedale. Kolmandal veerandil juhtis Pärnu 12 punktiga 53:41, aga kõik kordus, vaheajaks juhiti vaid 55:51.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles