Veebileht võrdleb pakkide välismaale saatmise hindu

Teet Roosaar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hinnavõrdlus veebilehel lihtsustab otsustamist, kelle teenust kasutada.
Hinnavõrdlus veebilehel lihtsustab otsustamist, kelle teenust kasutada. Foto: Ekraanitõmmis

Seni äriklientide pakke Eestist välismaale toimetanud OÜ Pakipoint avas kulleriteenuste hinnavõrdlust sisaldava veebikeskkonna www.parcelfellows.com ja võtab eelmisest nädalast vastu eraisikute pakke.

Veebikeskkonnast näeb, milliste firmade kaudu on võimalik Eestist välismaale 0,1–30 kilogrammi kaaluvaid pakke saata ja kui palju see koos käibemaksuga või ilma selleta maksab. Märkides valikus sihtriigi ja paki kaalu, avaneb Omniva, Itella Smartposti ja DPD avalike hinnakirjade põhjal koostatud hinnavõrdlus, kus Parcelfellowsi hind on sageli kõige madalam.

Ettevõte ei häbene ka olukordi, kus nende teenus on konkurentide omast kallim, ja näitab selle ausalt ära. Näiteks on üle kolmekilose paki Smartposti kaudu Soome või kuni viiekilose paki Omniva kaudu Indoneesiasse saatmine soodsam kui Parcelfellowsi teenus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles