Homme täidavad linna mürisevad suvekuulutajad

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wildcardsi motoklubi mehed Ranto Lupp (vasakul) ja Gunnar Soone on viimastel aastatel kõvasti vaeva näinud, et motohooaja avapidustused oleksid huvitavad kõigile uudistajatele.
Wildcardsi motoklubi mehed Ranto Lupp (vasakul) ja Gunnar Soone on viimastel aastatel kõvasti vaeva näinud, et motohooaja avapidustused oleksid huvitavad kõigile uudistajatele. Foto: Urmas Luik

Homne mootorrattahooaja avamine on Pärnu selle suve esimene festival. Motomehed avavad hooaja enda pärast, kuid võib öelda, et üritusega algab suvi kõigile linlastele.

Wildcardsi motoklubi eestvõttel tähistatakse motohooaja algust Pärnus kümnendat aastat. Juba esimesel paraadil osales rattureid umbes 450, kuid nüüd küünib osalejate arv tuhandeteni.

See on suuresti motoklubi Pärnu haru presidendi Gunnar Soone ja liikme Ranto Lupi teene, kuna mehed mõtisklevad igal aastal, kuidas festival järjest suuremaks muuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles