Ettevõtjad ühendasid koostöö nimel jõud

Kadrin Karner
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oma kätega remonditud kontori südames asuva ümmarguse laua ümber on kogunenud ühiseid pakkumisi ja ideid arendama eri ettevõtetes töötav, kuid siiski ühtne meeskond (vasakult) Roman Smirnov, Karin Mölder, Kristi Kuusmik-Orav, Kaydi Tomson ja Pilve Born.
Oma kätega remonditud kontori südames asuva ümmarguse laua ümber on kogunenud ühiseid pakkumisi ja ideid arendama eri ettevõtetes töötav, kuid siiski ühtne meeskond (vasakult) Roman Smirnov, Karin Mölder, Kristi Kuusmik-Orav, Kaydi Tomson ja Pilve Born. Foto: Erakogu

Pärnu linnasüdames asub avar oma kätega remonditud kontor, kus ühisel pinnal tegutseb praegu veel kaks ja pool ettevõtet, mis kokku moodustavad suvepealinnas seni puudu olnud turundus- ja loovagentuuri.

Kokku ei kolitud mitte ainult võimaluse tõttu jagada kontorikulusid ja fotostuudiot, vaid ettevõtjatel oli soov üheskoos pakkuda linnas seni puudunud teenuseid. Isekeskis on nad lööklausegi välja mõelnud: “Kvaliteedi pärast ei pea enam Tallinna sõitma.”

Peale pealinnaväärilise kvaliteedi lubavad kolm naisettevõtjat personaalsemat kliendisuhtlust ja paindlikumat koostööd kui suurtes agentuurides, sealjuures kohalikele ettevõtjatele sobivamate hindadega, kui suurlinnas pakutakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles