Pärnu kolledž tähistas aastapäeva

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli Pärnu kolledži 20. aastapäeva puhul pälvis kuldmärgi Pärnu abilinnapea Jane Mets pikaajalise ja väärika töö eest kolledži nõukogu liikmena.
Tartu ülikooli Pärnu kolledži 20. aastapäeva puhul pälvis kuldmärgi Pärnu abilinnapea Jane Mets pikaajalise ja väärika töö eest kolledži nõukogu liikmena. Foto: Tartu ülikooli Pärnu kolledž

Eile tähistas Tartu ülikooli Pärnu kolledž oma 20. aastapäeva. Sel puhul andis kolledž välja kaks kuldmärki numbriga 31 ja 32. Need pälvisid Tartu ülikooli raamatukogu direktor Martin Hallik panuse eest kolledži õppe-, teadus- ja arendustöö edendamisse ja Pärnu abilinnapea Jane Mets pikaajalise ja väärika töö eest kolledži nõukogu liikmena.

“Tartu ülikooli Pärnu kolledži kuldmärk antakse isikutele, kes oma silmapaistva töö ja tegevusega on oluliselt kaasa aidanud kolledži arengule,” ütles direktori vastutav sekretär Külli Laanepõld.

Tähtpäevale oli pühendatud seminar teemal “Teenused muudavad maailma”, kus peaesinejaks oli USA Ohio riikliku ülikooli professor Jay Kandampully, kes on teenuste juhtimise valdkonnas rahvusvaheliselt tunnustatud arvamusliider ja uurija. Kandampully on rahvusvahelise teenuste juhtimise teadusajakirja peatoimetaja ja kuulub mitme ajakirja toimetuse kolleegiumisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles